Chorizo-makkaraa ja maissi-jalopenodippiä
Kokeile tätä alkuruokana tai iltapalaksi.
Ainekset
- 1 pkt FINN CRISP Snacks
- 200 g crème fraichea
- 1 jalapeño
- 3 rkl maissia
- 1 tl suolaa
- puolen limen mehu
- 200 g chorizoa
Valmistus
- Murskaa jalapeño ja maissi tehosekoittimessa. Voit myös tehdä sen veitsellä.
- Vatkaa crème fraîche ja taittele jalapeño-maissiseos siihen.
- Lisää limemehu ja suola. Anna maustua jääkaapissa.
- Viipaloi chorizo.
- Asettele chorizoviipaleet kylmään paistinpannuun ja kuumenna keskinkertaisella lämmöllä
- Kun rasva on valunut chorizoviipaleista, voit kääntää ne. Anna paistua vielä muutama minuutti.
- Asettele chorizoviipaleet FINN CRISP Snacks ja dippaa maissi-jalapeñodippiin.