- 4 viipaletta FINN CRISP hapankorppuja
- 100 g kylmäsavulohta
- 100 g tuorejuustoa, majoneesia tai Crème Fraichea
- 1 retiisi
- 20 g pinaattia
- 1 rkl tilliä
- ½ punasipuli
Herkullinen kesäinen aamupala, joka sopii myös voileipäpöytään.
Hapankorput saavat vastustamattoman makunsa aidosta taikinajuuresta ja täysjyvärukiista. Maukkaat ja rapeat hapankorput ovat leivottu täyteen hyvää ja sisältävät runsaasti kuitua. Nauti sellaisenaan tai suosikkitäytteilläsi.
Täysjyväruisjauho, taikinajuuri 25% (täysjyväruisjauho, vesi), suola ja hiiva.
Sisältää 95% täysjyväruisjauho.
Saattaa sisältää seesaminsiemeniä.
Per 100 g | Per pala | |
---|---|---|
Energia |
1400 kJ/340 kcal | 125 kJ/30 kcal |
Rasva | 2,6 g | <0,5 g |
– josta tyydyttynyttä | <0,5 g | 0 g |
Hiilihydraatit | 58 g | 5,1 g |
– josta sokereita | 1,5 g | <0,5 g |
Ravintokuitu | 22 g | 1,9 g |
Proteiini | 10 g | 0,9 g |
Suola | 1,4 g | >0,1 g |
Herkullinen kesäinen aamupala, joka sopii myös voileipäpöytään.
Näkkileivät ja hapankorput muuttuvat hetkessä herkuiksi. Tässä muutamia suosikkeja:
FINN CRISP -hapankorppuja ja näkkileipää myydään täällä.
Tuotteet löytyy hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen